Menu

Cart

Content

Breadcrumb

Επισκευή laptop

1laptoprepairΕπισκευάζουμε οποιοδήποτε πρόβλημα του laptop σας, είτε αυτό αφορά το software, είτε το hardware. 

Τηλεφωνική και απομακρυσμένη υποστήριξη

Γνωρίζετε ότι το 80% των βλαβών λογισμικού μπορεί να λυθεί είτε με τηλεφωνική επικοινωνία, είτε με ασφαλή απομακρυσμένη σύνδεση του τεχνικού στον υπολογιστή σας; Αυτή η μέθοδος είναι η ταχύτερη και η πιο οικονομική, ενώ παράλληλα παρέχει την καλύτερη εκπαίδευση στο χρήστη.

Διάγνωση laptop

Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το laptop σας και δεν γνωρίζετε την αιτία. Εάν το laptop σας δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε, θα διαγνώσουμε το πρόβλημα και θα εκτιμήσουμε το κόστος επισκευής του

Επισκευή καρτας γραφικών laptop

Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα μηχανήματα rework - reballing στην Ελλάδα, και εφαρμόζοντας πιστά τα θερμικά προφίλ που ορίζει η JEDEC, φροντίζουμε ώστε η κάρτα γραφικών να επανέλθει σε λειτουργική κατάσταση αφαιρώντας τον ανθρώπινο παράγοντα από την όλη διαδικασία, προσφέροντας αξιόπιστα αποτελέσματα με επιτυχία που αγγίζει το 100%.

Επισκευή πληκτρολογίου laptop

Eπανατοποθετούμε πιθανών αποκολλημένα πλήκτρα, καθαρίζουμε το πληκτρολόγιο μετά από πτώση υγρού ή αντικαθιστούμε το πληκτρολογιο του laptop σας μέσω μιας μεγάλης γκάμας ανταλλακτικών (καινούριων και μεταχειρισμένων).

Επισκευή υπερθέρμανσης laptop

Η υπερθέρμανση αποτελεί ένα από τα πιο συχνά προβλήματα των laptop. Τά συμπτώματα είναι η καθυστέρηση λειτουργίας και το ξαφνικό σβήσιμο του laptop κατά τη διάρκεια εκτέλεσης απαιτητικών εφαρμογών όπως μουσική, βίντεο και παιχνίδια. Αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα της υπερθέρμανσης δραστικά: αφαιρούμε τη μητρική πλακέτα, καθαρίζουμε τη σκόνη και άλλα ρύπη και τοποθετούμε θερμοαγώγιμη πάστα στον επεξεργαστή και την κάρτα γραφικών ώστε να διατηρίσουμε το laptop δροσερό. Σε περίπτωση που η υπερθέρμανση του laptop οφείλεται σε σπασμένο ή δυσλειτουργικό ανεμιστηράκι, το αντικαθιστούμε με καινούριο.

Επισκευή ανεμιστήρα laptop

Εάν το laptop σας υπερθερμένεται, κάνει έντονο θόρυβο ανά τακτά χρονικά διαστήματα ή έχετε διαπιστώσει ότι κάποιος ανεμιστήρας δεν λειτουργεί, αφαιρούμε την μητρική πλακέτα του laptop και επισκευάζουμε ή αντικαθιστούμε τον ανεμιστήρα με καινούριο.

Αφαίρεση ιών από laptop

Η εμφάνιση ιών και λογισμικού υποκλοπής δεδομένων είναι ένα από τα συχνότερα προβλήματα των υπολογιστών σήμερα. Εάν το laptop καθυστερεί, κάνει επανεκκινήσεις μόνο του, εμφανίζει διάφορα αναδυόμενα παράθυρα, έχει ψεύτικο πρόγραμμα προστασίας ιών ή έχει αλλάξει η αρχική του σελίδα, τότε πιθανών να έχει μολυνθεί από ιό (virus) ή κάποιο πρόγραμμα υποκλοπής (malware). Η αφαίρεση ιών και διάφορων άλλων κακόβουλων προγραμμάτων δεν είναι εύκολη δουλεία και είναι αρκετά χρονοβόρα. Αν δεν ακολουθηθεί η σωστή διαδικασία, μπορεί να χαθούν δεδομένα και γιαυτό οι τεχνικοί μας κρατούν αντίγραφα ασφαλείας σε πολλές περιπτώσεις πριν την αφαίρεση των ιών.

Αναβάθμιση μνήμης laptop

 Η μνήμη ram του laptop αποτελεί τον κύριο παράγοντα της λειτουργικής ταχύτητας. Όλες οι νέες εφαρμογές αλλά ακόμη και κάποιες σελίδες στο internet απαιτούν περισσότερη μνήμη ram από ότι παλαιότερα. Μην αποσύρετε το laptop σας όταν καθυστερεί ή κολλάει όταν ανοίγετε πολλές εφαρμογές. Μπορείτε να το χαρείτε για λίγα χρόνια ακόμη προσθέτοντας περισσότερη μνήμη ram.

Αντικατάσταση οθόνης laptop

Εάν η οθόνη του laptop σας παρουσιάζει πρόβλημα, δεν ανάβει ή έχει σπάσει, οι εξουσιοδοτημένοι τεχνικοί μας θα σας απαντήσουν με σιγουρία για την πηγή του προβλήματος (οθόνη, backlight, inverter, καλωδιοταινία, κάρτα γραφικών), και θα το επισκευάσουν, ή θα αντικαταστήσουν το προβληματικό ανταλλακτίκο με καινούριο ή μεταχειρισμένο στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Το κόστος των ανταλλακτικών διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο του laptop.

Επισκευή υποδοχής τροφοδοσίας laptop

Το laptop σας δεν φορτίζει; φορτίζει με παύσεις; πιέζετε το βύσμα για να φορτίσει; το λαμπάκι τροφοδοσίας αναβοσβήνει; Εάν αντιμετωπίζετε ένα από τα παραπάνω, τότε η υποδοχή τροφοδοσίας του laptop χρειάζεται επισκευή. Η αποκατάσταση του χαλασμένου βύσματος απαιτεί επέμβαση στη μητρική πλακέτα, το οποίο σημαίνει ότι το laptop πρέπει να ανοιχτεί, να αφαιρεθεί το χαλασμένο βύσμα, να επισκευαστεί ή να τοποθετηθεί καινούριο. Σε περίπτωση αγοράς ανταλλακτικού η τιμή μπορεί να έχει μια μικρή διαφορά.

Επισκευή μεντεσέδων οθόνης laptop

Οι μεντεσέδες είναι τα εξαρτήματα που ενώνουν τη βάση με την οθόνη του laptop, και επιτρέπουν το ανέβασμα και το κατέβασμα της τελευταίας. Οι φθορές στους μεντεσέδες είναι πολύ συνηθισμένες. Συχνά σε περιπτώσεις χτυπημάτων στους μεντεσέδες σπάνε και τα πλαστικά καπάκια που τους καλύπτουν. Σε κάποιες περιπτώσεις η ζημιά επεκτείνεται ακόμα και στα εταλλικά στηρίγματα που ενώνουν την οθόνη με τους μεντεσέδες (brackets).Μπορούμε να επισκευάσουμε τους μεντεσέδες ή να τους αντικαταστήσουμε με καινούριους ή μεταχειρισμένους. Η τιμή αφορά την υπηρεσία και δεν περιλαμβάνει το κόστος του ανταλλακτικού.

Αντικατάσταση σκληρού δίσκου laptop

Σε περίπτωση που ο παλίος σας δίσκος γέμισε ή σταμάτησε να λειτουργεί, τον αντικαθιστούμε με καινούριο ίσης ή μεγαλύτερης χωρητικότητας. Αν ο δίσκος σας δεν έχει πρόβλημα και απλά θέλετε να τον αναβαθμίσετε, μπορούμε να μεταφέρουμε τα δεδομένα σας από τον παλιό στον καινούριο ώστε το laptop σας να λειτουργεί όπως πριν. Ακόμη μπορούμε να εγκαταστήσουμε νεο λειτουργικό σύστημα (windows, Linux,Os) και προγράμματα στον καινούριο σας σκληρό δίσκο.

Επισκευή ηλεκτρονικής βλάβης laptop

Για οποιαδήποτε ηλεκτρονική βλάβη έχει προκύψει στη μητρική πλακέτα ή σε άλλο σημείο του laptop σας, απαιτείται άνοιγμα του laptop και διαγνωστικός έλεγχος. Το κόστος της επισκευής διαφέρει ανάλογα με τη φύση του προβλήματος και του υλικού που το αντιμετωπίζει.

Επισκευή από πτώση υγρού

Αν σας έπεσε καφές, νερό, ποτό ή όποιο άλλο υγρό στο laptop, σβήστε το αμέσως, αφαιρέστε την μπαταρία και φέρτε το στο κατάστημά μας το ταχύτερο δυνατόν. Πιθανή καθυστέρηση μπορεί να προκαλέσει οξυδώσεις και να καταστρέψει εντελώς τη συσκευή σας. Μην προσπαθείτε να το στεγνώσετε και να το ανοίξετε γιατί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να το καταστρέψετε.

Επισκευή θύρας usb

Εάν η θύρα USB δεν λειτουργεί ή λειτουργεί περιοδικά μπορούμε να την επισκευάσουμε ή να την αντικαταστήσουμε με καινούρια. Η τιμή αφορά την επισκευή κι όχι την αντικατάσταση.

Εγκατάσταση windows σε laptop

εγκατάσταση των windows και των κατάλληλων προγραμμάτων οδήγησης (drivers) μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη δουλειά. Εάν χρησιμοποιήσετε λάθος προγράμματα οδήγησης κάποιο από το υλικό του υπολογιστή σας μπορεί να μην λειτουργεί σωστά,να καθυστερεί ή ακόμη και να μην λειτουργεί. Χρησιμοποιούμε τα πιο ενηερωμένα προγράμματ οδήγησης και σιγουρευόμαστε για την πλήρη και σωστή λειτουργία του laptop σας. Μπορούμε να πάρουμε αντίγραφο των δεδομένων σας και να τα επανατοποθετήσουμε στην νέα εγκατάσταση. Ακόμη, αν το επιθυμείτε, μπορούμε να εγκαταστήσουμε προγράμματα ανοιχτού κώδικα και όποιο άλλο λογισμικό έχετε την άδεια να χρησιμοποιείτε.

Ανάκτηση δεδομένων από laptop ή σκληρό δίσκο

Έχει κολλήσει το laptop ή ο σκληρός σας δίσκος και δεν θέλετε να χάσετε τα δεδομένα που έχετε μέσα. Μπορούμε να ανακτήσουμε τα δεδομένα στο 95% των περιπτώσεων. Η ανάκτηση δεδομένων μπορεί να γίνει είτε με ειδικό λογισμικό, είτε σε εργατηριακές συνθήκες με αντικατάσταση κατεστραμμένου υλικού, ανάλογα με την περίπτωση.

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

 GEO

Log In or Register

fb iconLog in with Facebook