Menu

Cart

Content

Breadcrumb

Επισκευές Αναβαθμίσεις Featured

1pcrepair

Ο υπολογιστής σας είναι πιο αργός από ποτέ; Δεν μπαίνει στα Windows; Έχετε κολλήσει ιούς; Δεν συνδέεται στο internet; Κάνει διάφορους θορύβους; Δεν εμφανίζει τίποτα στην οθόνη; Όποιο κι αν είναι το πρόβλημα, έχουμε τη λύση.
Ελέγχουμε  τον υπολογιστή σας και σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για την επισκευή ή την αναβάθμισή του.

Επισκεφθείτε μας ή καλέστε στο 23820 81317 για να παραλάβουμε τον υπολογιστή από το χώρο σας.

 

Τηλεφωνική και απομακρυσμένη υποστήριξη

Γνωρίζετε ότι το 80% των βλαβών λογισμικού μπορεί να λυθεί είτε με τηλεφωνική επικοινωνία, είτε με ασφαλή απομακρυσμένη σύνδεση του τεχνικού στον υπολογιστή σας; Αυτή η μέθοδος είναι η ταχύτερη και η πιο οικονομική, ενώ παράλληλα παρέχει την καλύτερη εκπαίδευση στο χρήστη.

Διάγνωση υπολογιστή

Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τον υπολογιστή σας και δεν γνωρίζετε την αιτία. Εάν ο υπολογιστής σας δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε, θα διαγνώσουμε το πρόβλημα και θα εκτιμήσουμε το κόστος επισκευής του.Εάν προχωρήσετε στην προτεινόμενη επισκευή δεν χρεώνεστε την υπηρεσία διάγνωσης!

Επισκευή υπολογιστή (βλάβη λογισμικού)

Σε περίπτωση που ο υπολογιστής σας δεν ανοίγει τα windows ή εμφανίζει μηνύματα προβλημάτων λογισμικού, κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για επιδιόρθωση ώστε να μην χρειαστεί format και backup.

Αφαίρεση ιών

Η εμφάνιση ιών και λογισμικού υποκλοπής δεδομένων είναι ένα από τα συχνότερα προβλήματα των υπολογιστών σήμερα. Εάν ο υπολογιστής καθυστερεί, κάνει επανεκκινήσεις μόνος του, εμφανίζει διάφορα αναδυόμενα παράθυρα, έχει ψεύτικο πρόγραμμα προστασίας ιών ή έχει αλλάξει η αρχική του σελίδα, τότε πιθανών να έχει μολυνθεί από ιό (virus) ή κάποιο πρόγραμμα υποκλοπής (malware). Η αφαίρεση ιών και διάφορων άλλων κακόβουλων προγραμμάτων δεν είναι εύκολη δουλεία και είναι αρκετά χρονοβόρα. Αν δεν ακολουθηθεί η σωστή διαδικασία, μπορεί να χαθούν δεδομένα και γιαυτό οι τεχνικοί μας κρατούν αντίγραφα ασφαλείας σε πολλές περιπτώσεις πριν την αφαίρεση των ιών.

Format (επανεγκατάσταση λειτουργικού συστήματος)

Εάν η βλάβη του λογισμικού δεν μπορεί να επιδιορθωθεί ή κρίνουμε πως παρά την επιδιόρθωση, συνεχίζει και δημιουργεί προβλήματα στη λειτουργία του υπολογιστή σας, προχωράμε σε format και επανεγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος. Έτσι ο υπολογιστής θα "τρέχει" όπως ακριβώς όταν ήταν καινούριος χωρίς κακόβουλα υπολείμματα από ιούς και λογισμικά. Σε περίπτωση που το format γίνεται έπειτα από αποτυχία επισκευής λογισμικού ή αφαίρεσης ιών (παραπάνω υπηρεσίες), ο πελάτης χρεώνεται μόνο την υπηρεσία του format.

Αντίγραφα ασφαλείας (Backup)

Λαμβάνουμε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένω σας σε αρχεία που θα μας υποδείξετε. Μπορούμε να λάβουμε αντίγραφα ασφαλείας των email σας, βάσεων δεδομένων, σελιδοδεικτών κ.α. Σε περίπτωση που τα αντίγραφα ασφαλείας λαμβάνονται για την προστασία απώλειας των δεδομένων σας κατά τη διάρκεια του format, τα επαναφέρουμε στον υπολογιστή σας μετά το format, εντελώς δωρεάν. * Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για απώλεια δεδομένων κατά τη διάρκεια επισκευών.

Εγκατάσταση υλικού υπολογιστή

υνδέουμε τον εκτυπωτή, τον σαρωτή, το πολυμηχάνημα, την φωτογραφική μηχανή, το κινητό, το tablet ή την κάμερα. Εγκαθιστούμε τον οδηγό της συσκευής (driver) και όποιο άλλο λογισμικό επιθυμείτε από το CD ή το DVD που το συνοδεύει.Μπορούμε να εγκαταστήσουμε όλες τις συσκευές υλικού που συνδέονται με το εσωτερικό του PC σας. Θα εγκαταστήσουμε όλα τα λογισμικά και τους οδηγούς προγράμματος για να βεβαιωθούμε ότι η συσκευή λειτουργεί σωστά. Αυτές οι συσκευές περιλαμβάνουν κάρτες γραφικών, κάρτες ήχου, μονάδες οπτικών δίσκων και μνήμες.

Αναβάθμιση υπολογιστή

Ελέγχουμε τον υπολογιστή σας και σας προτείνουμε τα κατάλληλα εξαρτήματα για την αναβάθμισή του. Εγκαθιστούμε τη μνήμη RAM, το σκληρό δίσκο, την κάρτα γραφικών, τον επεξεργαστή ή τη μητρική κάρτα σας, είτε τα έχετε αγοράσει από εμάς είτε όχι.

Ανάκτηση αρχείων από κατά λάθος διαγραφή ή format 

Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα λογισμικά, καταφέρνουμε να διασώσουμε τα διεγραμμένα δεδομένα σας ή μέρος αυτών και σας τα παραδίδουμε είτε σε DVD, είτε σε δικό σας οπτικό μέσο.

Ανάκτηση δεδομένων από κατεστραμμένο μέσο

Σας συνιστούμε να μην κάνετε καμοία ενέργια ανάκτησης δεδομένων από κατεστραμμέν μέσα καθώς έτσι μειώνετε σημαντικά τις πιθανότητες ανάκτησης των δεδομένων σας. Η ανάκτηση δεδομένων από κατεστραμμένα μέσα είναι μια χρονοβόρα διαδικασία η οποία απαιτεί αυστηρά εργαστηριακό περιβάλλον.

Οριστική διαγραφή δεδομένων

Με το κατάλληλο λογισμικό προχωράμε σε οριστική διαγραφή των δεδομένων του σκληρού σας δίσκου και σας τον παραδίδουμε έτοιμο να το πετάξετε ή να τον ανακυκλώσετε.

Διάγνωση laptop

Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το laptop σας και δεν γνωρίζετε την αιτία. Εάν το laptop σας δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε, θα διαγνώσουμε το πρόβλημα και θα εκτιμήσουμε το κόστος επισκευής του

Επισκευή καρτας γραφικών laptop

Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα μηχανήματα rework - reballing στην Ελλάδα, και εφαρμόζοντας πιστά τα θερμικά προφίλ που ορίζει η JEDEC, φροντίζουμε ώστε η κάρτα γραφικών να επανέλθει σε λειτουργική κατάσταση αφαιρώντας τον ανθρώπινο παράγοντα από την όλη διαδικασία, προσφέροντας αξιόπιστα αποτελέσματα με επιτυχία που αγγίζει το 100%.

Επισκευή πληκτρολογίου laptop

Eπανατοποθετούμε πιθανών αποκολλημένα πλήκτρα, καθαρίζουμε το πληκτρολόγιο μετά από πτώση υγρού ή αντικαθιστούμε το πληκτρολογιο του laptop σας μέσω μιας μεγάλης γκάμας ανταλλακτικών (καινούριων και μεταχειρισμένων).

Επισκευή υπερθέρμανσης laptop

Η υπερθέρμανση αποτελεί ένα από τα πιο συχνά προβλήματα των laptop. Τά συμπτώματα είναι η καθυστέρηση λειτουργίας και το ξαφνικό σβήσιμο του laptop κατά τη διάρκεια εκτέλεσης απαιτητικών εφαρμογών όπως μουσική, βίντεο και παιχνίδια. Αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα της υπερθέρμανσης δραστικά: αφαιρούμε τη μητρική πλακέτα, καθαρίζουμε τη σκόνη και άλλα ρύπη και τοποθετούμε θερμοαγώγιμη πάστα στον επεξεργαστή και την κάρτα γραφικών ώστε να διατηρίσουμε το laptop δροσερό. Σε περίπτωση που η υπερθέρμανση του laptop οφείλεται σε σπασμένο ή δυσλειτουργικό ανεμιστηράκι, το αντικαθιστούμε με καινούριο.

Επισκευή ανεμιστήρα laptop

Εάν το laptop σας υπερθερμένεται, κάνει έντονο θόρυβο ανά τακτά χρονικά διαστήματα ή έχετε διαπιστώσει ότι κάποιος ανεμιστήρας δεν λειτουργεί, αφαιρούμε την μητρική πλακέτα του laptop και επισκευάζουμε ή αντικαθιστούμε τον ανεμιστήρα με καινούριο.

Αφαίρεση ιών από laptop

Η εμφάνιση ιών και λογισμικού υποκλοπής δεδομένων είναι ένα από τα συχνότερα προβλήματα των υπολογιστών σήμερα. Εάν το laptop καθυστερεί, κάνει επανεκκινήσεις μόνο του, εμφανίζει διάφορα αναδυόμενα παράθυρα, έχει ψεύτικο πρόγραμμα προστασίας ιών ή έχει αλλάξει η αρχική του σελίδα, τότε πιθανών να έχει μολυνθεί από ιό (virus) ή κάποιο πρόγραμμα υποκλοπής (malware). Η αφαίρεση ιών και διάφορων άλλων κακόβουλων προγραμμάτων δεν είναι εύκολη δουλεία και είναι αρκετά χρονοβόρα. Αν δεν ακολουθηθεί η σωστή διαδικασία, μπορεί να χαθούν δεδομένα και γιαυτό οι τεχνικοί μας κρατούν αντίγραφα ασφαλείας σε πολλές περιπτώσεις πριν την αφαίρεση των ιών.

Αναβάθμιση μνήμης laptop

 Η μνήμη ram του laptop αποτελεί τον κύριο παράγοντα της λειτουργικής ταχύτητας. Όλες οι νέες εφαρμογές αλλά ακόμη και κάποιες σελίδες στο internet απαιτούν περισσότερη μνήμη ram από ότι παλαιότερα. Μην αποσύρετε το laptop σας όταν καθυστερεί ή κολλάει όταν ανοίγετε πολλές εφαρμογές. Μπορείτε να το χαρείτε για λίγα χρόνια ακόμη προσθέτοντας περισσότερη μνήμη ram.

Αντικατάσταση οθόνης laptop

Εάν η οθόνη του laptop σας παρουσιάζει πρόβλημα, δεν ανάβει ή έχει σπάσει, οι εξουσιοδοτημένοι τεχνικοί μας θα σας απαντήσουν με σιγουρία για την πηγή του προβλήματος (οθόνη, backlight, inverter, καλωδιοταινία, κάρτα γραφικών), και θα το επισκευάσουν, ή θα αντικαταστήσουν το προβληματικό ανταλλακτίκο με καινούριο ή μεταχειρισμένο στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Το κόστος των ανταλλακτικών διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο του laptop.

Επισκευή υποδοχής τροφοδοσίας laptop

Το laptop σας δεν φορτίζει; φορτίζει με παύσεις; πιέζετε το βύσμα για να φορτίσει; το λαμπάκι τροφοδοσίας αναβοσβήνει; Εάν αντιμετωπίζετε ένα από τα παραπάνω, τότε η υποδοχή τροφοδοσίας του laptop χρειάζεται επισκευή. Η αποκατάσταση του χαλασμένου βύσματος απαιτεί επέμβαση στη μητρική πλακέτα, το οποίο σημαίνει ότι το laptop πρέπει να ανοιχτεί, να αφαιρεθεί το χαλασμένο βύσμα, να επισκευαστεί ή να τοποθετηθεί καινούριο. Σε περίπτωση αγοράς ανταλλακτικού η τιμή μπορεί να έχει μια μικρή διαφορά.

Επισκευή μεντεσέδων οθόνης laptop

Οι μεντεσέδες είναι τα εξαρτήματα που ενώνουν τη βάση με την οθόνη του laptop, και επιτρέπουν το ανέβασμα και το κατέβασμα της τελευταίας. Οι φθορές στους μεντεσέδες είναι πολύ συνηθισμένες. Συχνά σε περιπτώσεις χτυπημάτων στους μεντεσέδες σπάνε και τα πλαστικά καπάκια που τους καλύπτουν. Σε κάποιες περιπτώσεις η ζημιά επεκτείνεται ακόμα και στα εταλλικά στηρίγματα που ενώνουν την οθόνη με τους μεντεσέδες (brackets).Μπορούμε να επισκευάσουμε τους μεντεσέδες ή να τους αντικαταστήσουμε με καινούριους ή μεταχειρισμένους. Η τιμή αφορά την υπηρεσία και δεν περιλαμβάνει το κόστος του ανταλλακτικού.

Αντικατάσταση σκληρού δίσκου laptop

Σε περίπτωση που ο παλίος σας δίσκος γέμισε ή σταμάτησε να λειτουργεί, τον αντικαθιστούμε με καινούριο ίσης ή μεγαλύτερης χωρητικότητας. Αν ο δίσκος σας δεν έχει πρόβλημα και απλά θέλετε να τον αναβαθμίσετε, μπορούμε να μεταφέρουμε τα δεδομένα σας από τον παλιό στον καινούριο ώστε το laptop σας να λειτουργεί όπως πριν. Ακόμη μπορούμε να εγκαταστήσουμε νεο λειτουργικό σύστημα (windows, Linux,Os) και προγράμματα στον καινούριο σας σκληρό δίσκο.

Επισκευή ηλεκτρονικής βλάβης laptop

Για οποιαδήποτε ηλεκτρονική βλάβη έχει προκύψει στη μητρική πλακέτα ή σε άλλο σημείο του laptop σας, απαιτείται άνοιγμα του laptop και διαγνωστικός έλεγχος. Το κόστος της επισκευής διαφέρει ανάλογα με τη φύση του προβλήματος και του υλικού που το αντιμετωπίζει.

Επισκευή από πτώση υγρού

Αν σας έπεσε καφές, νερό, ποτό ή όποιο άλλο υγρό στο laptop, σβήστε το αμέσως, αφαιρέστε την μπαταρία και φέρτε το στο κατάστημά μας το ταχύτερο δυνατόν. Πιθανή καθυστέρηση μπορεί να προκαλέσει οξυδώσεις και να καταστρέψει εντελώς τη συσκευή σας. Μην προσπαθείτε να το στεγνώσετε και να το ανοίξετε γιατί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να το καταστρέψετε.

Επισκευή θύρας usb

Εάν η θύρα USB δεν λειτουργεί ή λειτουργεί περιοδικά μπορούμε να την επισκευάσουμε ή να την αντικαταστήσουμε με καινούρια. Η τιμή αφορά την επισκευή κι όχι την αντικατάσταση.

Εγκατάσταση windows σε laptop

εγκατάσταση των windows και των κατάλληλων προγραμμάτων οδήγησης (drivers) μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη δουλειά. Εάν χρησιμοποιήσετε λάθος προγράμματα οδήγησης κάποιο από το υλικό του υπολογιστή σας μπορεί να μην λειτουργεί σωστά,να καθυστερεί ή ακόμη και να μην λειτουργεί. Χρησιμοποιούμε τα πιο ενηερωμένα προγράμματ οδήγησης και σιγουρευόμαστε για την πλήρη και σωστή λειτουργία του laptop σας. Μπορούμε να πάρουμε αντίγραφο των δεδομένων σας και να τα επανατοποθετήσουμε στην νέα εγκατάσταση. Ακόμη, αν το επιθυμείτε, μπορούμε να εγκαταστήσουμε προγράμματα ανοιχτού κώδικα και όποιο άλλο λογισμικό έχετε την άδεια να χρησιμοποιείτε.

Ανάκτηση δεδομένων από laptop ή σκληρό δίσκο

Έχει κολλήσει το laptop ή ο σκληρός σας δίσκος και δεν θέλετε να χάσετε τα δεδομένα που έχετε μέσα. Μπορούμε να ανακτήσουμε τα δεδομένα στο 95% των περιπτώσεων. Η ανάκτηση δεδομένων μπορεί να γίνει είτε με ειδικό λογισμικό, είτε σε εργατηριακές συνθήκες με αντικατάσταση κατεστραμμένου υλικού, ανάλογα με την περίπτωση.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

 GEO

Log In or Register

fb iconLog in with Facebook